Fotogroep uit Oisterwijk, Moergestel en omstreken

Lid worden

Fotoclub Fomo bestaat uit maximaal 30 leden. Hierdoor komt het voor, dat er een wachtlijst wordt gehanteerd.

Iedere donderdagavond (van september t/m juni) komen we bij elkaar in Cultureelcentrum Den Boogaard te Moergestel alwaar we diverse activiteten ontplooien. Van het beoordelen van elkaars foto's tot doe-avonden en het uitnodigen van sprekers. Ook ontbreekt het digitale aspect niet in de club en organiseren we regelmatig Photoshop avonden waarbij de leden hun vragen kunnen stellen.

Al met al dus een zeer actieve club met zeer veel variatie op de clubavonden.

Fomo verzorgt geen opleiding fotografie, we gaan er vanuit dat je reeds basiskennis in huis hebt op het gebied van diafragma, sluitertijd, ISO-waarden, enz. welke van invloed zijn op je foto.

We verwachten van ieder lid een actieve inbreng in de fotoclub! Dit kan o.a. zijn deel uitmaken van de diverse commissies (expositie, programma, bestuur, website, enz.), het organiseren van een clubavond, uitstapjes regelen, hand en span diensten verrrichten, foto opdrachten uitvoeren in naam van Fomo, enz.

Ben je een amateurfotograaf, heb je een digitale spiegelreflex camera, maar wil je graag net dat stapje verder dan het standaard vakantiekiekje, schrijf je dan in via het contactformulier.

Fotografeer ze!